Human Experience

Dit jaar is het thema van de JLL Winning Workplace Award ‘Human Experience’. Het draait dit keer om de eindgebruiker en hoe deze gefaciliteerd en gemotiveerd wordt door zijn werkomgeving. We focussen ons hierbij op drie aspecten die van invloed zijn op de eindgebruiker: engagement, empowerment en fulfillment.

Engagement’ – de mate van betrokkenheid van de werknemer bij de organisatie. Hoe zorgt de organisatie ervoor dat een werknemer graag voor de organisatie werkt en begrijpt wat hun doelen zijn.

Empowerment’ – in hoeverre faciliteert de werkgever de controle die een werknemer heeft over hoe en waar zij het werk uitvoert? Is de werknemer vrij om te werken hoe hij of zij denkt het beste te kunnen werken?

Fulfilment’ – het welzijn van de werknemer. Dit gaat onder andere om het comfort, de gezondheid en het plezier van de werknemer. Hoe speelt de werkgever met elementen als licht, geluid, voeding en ergonomie om de werknemer te ondersteunen?

Deelnemers worden beoordeeld op de bovenstaande drie factoren. Deze elementen beïnvloeden in sterke mate de tevredenheid van werknemers en ook de effectiviteit en productiviteit: ‘a happy worker is a productive worker’. Bij een Winning Workplace kunnen deze elementen daarom zeker niet ontbreken.

 

 
 
Deze bedrijven nemen deel aan JLL's Winning Workplace Award 2017