De Volksbank
In het inrichtingsconcept bij de Volksbank is veel aandacht besteed aan de uitstraling van de visie, gezonde levensstijl en het ondersteunen van alle activiteiten van de medewerkers.
Meer informatie  Stem   
Plantronics
Bij Plantronics zijn alle kantoorruimtes ontworpen op basis van de wensen en eisen van medewerkers. Zo zijn er stilteruimten, informele zitjes en vergaderruimten, een muziekruimte en gym voor ontspanning.
Meer informatie  Stem   
Accenture
De grenzen tussen werk en privé zijn niet meer zo strikt en werkplekken zijn niet meer gebonden aan vier muren. Accenture biedt een flexibele workplace in de breedste zin.
Meer informatie  Stem   
TravelBird
Inspiratie, ambitie, diversiteit en nieuwsgierigheid zijn een aantal woorden die TravelBird beschrijven. Zodra je het kantoor binnenstapt voel je de ambitie om reizigers hun horizon te laten verbreden.
Meer informatie  Stem   
Enexis
Samenwerken, elkaar ontmoeten, innoveren en kantoorwerk, je kiest bij Enexis zowel voor het kantoor áls de plek die jou het beste past. Bij Enexis sta je in je kracht, zodat je productief en vitaal blijft.
Meer informatie  Stem   
VGZ
Het werkplek-concept van VGZ is ingericht met de beleving van medewerkers als uitgangspunt. Het draait daarbij om drie elementen uit het HR- en FM-beleid: vitaliteit, wendbaarheid en zelfstandigheid.
Meer informatie  Stem   
 
 
Deze bedrijven nemen deel aan JLL's Winning Workplace Award 2017