Wij zijn JLL. Onze missie is om echte waarde te creëren en te leveren aan onze opdrachtgevers, aandeelhouders en medewerkers in een complexe en continu veranderende markt.
JLL is een professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed. Wij bieden een brede, geïntegreerde vastgoed- en investment management expertise aan eigenaren, gebruikers en beleggers. Wereldwijd hebben wij meer dan 200 kantoren en zijn we actief in 75 verschillende landen. JLL is marktleider op het gebied van vastgoed- en corporate facility managementservices, met wereldwijd een vastgoedportefeuille van circa 3,0 miljard m².
Wij vinden voor u de optimale ruimte om uw bedrijfsproces te faciliteren, onderhandelen de beste huurvoorwaarden en besparen u hierbij geld en tijd.
 

 

Over Workplace Solutions

Uw kantoor toekomstbestendig dankzij ons Workplace Solutions Team

In ons Workplace Solutions team werken internationaal 200 professionals samen. Wij kennen de trends en helpen u als partner op weg naar flexibele, toekomstbestendige huisvesting. Met werkplekken waar uw medewerkers tevreden kunnen werken, optimaal functioneren en zo een hogere productiviteit leveren.
Het Workplace Solutions Team richt zich op de volgende activiteiten:
 

 

Een doordacht werkplekconcept leidt tot de ideale werkplek, waar uw medewerkers optimaal kunnen presteren en samenwerken en die hun welzijn en gezondheid bevordert

Door op een strategische manier te kijken naar huisvesting en werkplekindeling kunt u sneller en adequater reageren op veranderingen in uw bedrijf. Economische onzekerheden, kostenbesparingen, groei-eisen, tekort aan deskundig personeel en toenemende concurrentie. Het zijn allemaal factoren die maken dat u voortdurend op zoek bent naar een flexibele huisvesting die aansluit bij uw manier van werken. Uitgaande van de organisatiedoelstellingen van uw bedrijf komt u tot een helder en flexibel werkplekconcept. Daarmee houdt u budgetten beter in de hand, houdt u tevreden medewerkers en is het eenvoudiger om uw korte- en lange termijndoelstellingen te bereiken.
Onze werkplekspecialisten werken met u aan de ontwikkeling, implementatie en beheer van een strategie die de werkplek optimaliseert en de werknemersbeleving verbetert. We stellen een praktisch uitvoeringsplan op, inclusief een proactief verandermanagement- en communicatieplan, zodat er een duurzame verandering van de werkplek plaatsvindt.

 

Bel ons voor meer informatie op 020 5 405 405 of bezoek onze website: www.jll.nl

 
 
Deze bedrijven nemen deel aan JLL's Winning Workplace Award 2017