De Volksbank
Het inrichtingsconcept van de Volksbank in Utrecht is tot stand gekomen na diverse interviews met medewerkers over hoe hun werkdag eruitziet. Dit maakt het een omgeving van de Volksbank. Er is veel aandacht besteedt aan de uitstraling van de visie, gezonde levensstijl, en het ondersteunen van alle activiteiten van de medewerkers.
Meer informatie
Plantronics
Bij Plantronics zijn alle kantoorruimtes ontworpen op basis van de wensen en eisen van medewerkers. Zo zijn er stilteruimten, informele zitjes en vergaderruimten, een muziekruimte en gym voor ontspanning. In het gebouw wordt geleefd en een werknemer verplaatst zich meerdere malen per dag om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.
Meer informatie
Accenture
De grenzen tussen werk en privé zijn niet meer zo strikt en werkplekken zijn niet meer gebonden aan vier muren. Accenture biedt een flexibele workplace in de breedste zin. Door te richten op resultaat en medewerkers daarbij te voorzien van moderne communicatiemiddelen, kunnen ze optimaal samenwerken met collega's in Nederland en in de rest van de wereld.
Meer informatie
TravelBird
Inspiratie, vertrouwen, diversiteit en plezier zijn een aantal woorden die TravelBird beschrijven. Zodra je het kantoor binnenstapt weet je dat je bij TravelBird bent. Je wordt verwelkomt met een verse koffie van de barista en waant je in een ware jungle. Iedereen heeft zijn eigen bureau, maar in de tuin, op de Marokkaanse kussens of aan de keukentafel kan ook prima gewerkt worden.
Meer informatie
Enexis
Begrippen als engagement, empowerment en fulfilment zijn bij Enexis ingebed in de organisatie. Dit vertaalt zich in samen, met trots en vakmanschap, werken aan de ambitie van jezelf en van Enexis. Ambitie, betrokkenheid, inspiratie, duurzame inzetbaarheid, leer- en groeikracht en vitaliteit zijn begrippen die zowel in de visie als in de operatie worden toegepast.
Meer informatie
VGZ
Het werkplek-concept van VGZ is ingericht met de beleving van medewerkers als uitgangspunt. Het draait daarbij om drie elementen uit het HR- en FM-beleid: vitaliteit, wendbaarheid en zelfstandigheid.
Meer informatie
 
 
Deze bedrijven nemen deel aan JLL's Winning Workplace Award 2017